Sälja själv eller anlita en fastighetsmäklare?

För många är det en självklarhet att man skall anlita en fastighetsmäklare som kan den lokala marknaden, annonserar objektet, hanterar visningar, budgivningar och det svåraste: juridiken. Bostadsmarknaden är i medvind och köparna därmed många vilket göra att objekten nästan alltid säljs direkt. Att anlita en fastighetsmäklare är alltså både enkelt och effektivt.

Samtidigt finns tiotusentals kronor att spara på mäklararvodet om man säljer själv. Varför skall man då inte sälja själv? Vi på Cato.nu ser två anledningar: 

Marknaden – Som privatperson kan du inte annonsera på är de största marknadsplatserna för bostäder; hemnet.se och bytahem.se.

Juridiken – En bostadsaffär är oftast den enskilt största privata affären en familj gör. Därför vill man känna trygghet att affären går rätt till och att alla papper är i ordning.

Hos oss på Cato.nu väljer du själv:

Har du hittat en köpare men behöver hjälp med alla avtal, lån och övrig formalia väljer du vår Juridiktjänst.

Har du ingen köpare till din bostad men kan tänka dig att visa den själv? Då är det vår nätmäklartjänst du skall använda dig av. Utöver det som vi gör i vår juridiktjänst annonserar vi även din bostad på hemnet. Vi sköter kontakten med spekulatnterna och du visar. Efter visningen tar Cato.nu tar ansvar för budgivning och resterande formalia.

För dig som bor i Göteborg och vill sälja din bostad enkelt och effektivt väljer vår kompletta mäklartjänst där vi tar hand om hela försäljningen av din bostad. Från första besök hemma hos dig till sista dagen på banken.

________________________________________________________________________________________________
Cato.nu | Låssby Äng 36, 42356 Torslanda | 031-760 23 00 | 0709-56 14 50 | info@cato.nu